Anti Aging

Naarmate u ouder wordt is huidveroudering onontkoombaar. Al vanaf uw 20e levensjaar neemt de celactiviteit af en vertraagt de vernieuwing van cellen. Hierdoor verliest uw huid met name haar elasticiteit en veerkracht.

Een anti aging behandeling kan, in combinatie met een gezonde levensstijl, het huidverouderingsproces tegengaan. Er bestaan veel verschillende anti aging methoden, daarom is het erg belangrijk om te onderzoeken welke behandelingen en producten het beste aansluiten op uw specifieke wensen.

Onze Anti Aging behandelingen

Wanneer u interesse heeft in een anti aging behandeling kijken wij altijd samen met u welke combinatie van producten en behandelingen het beste aansluit op uw specifieke wens.

Vaak raden wij aan om een van de Zo Skin Health protocol producten voor thuis te gebruiken. Dit is een goede basis voor het verhelpen van uw anti aging probleem.

Daarnaast kunt u kiezen voor een van de volgende behandelingen:

Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen delen van uw huid. De massage stimuleert onder andere de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt uw huid waar nodig.

Fractionele laser of microneedling
Microneedling is een techniek welke wordt uitgevoerd met de needlingpen. Deze heeft hele minuscule naaldjes welke in de huid worden gebracht om hele fijne perforaties te maken. Hierdoor gaat het lichaam nieuw collageen en elastine aanmaken en verharde weefsels worden zachter hierdoor.

Peelings
Een chemische peeling of kruidenpeeling kan worden toegepast om een egaler huid te creëren. Fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes, grauwe huid kan worden verbeterd. Ook geeft het een prikkel aan het collageen en elastine waardoor er een verjongend effect word gegeven.

Skinboosters
Een skinboosters behandeling zorgt voor een verbetering van uw huidkwaliteit door gebruik te maken van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid daar waar dat het meest nodig is.

Verwijderen van vlekjes en huidoneffenheden door middel van coagulatie, stikstof of laser
Coaguleren is het verwarmen van de aandoeningen waardoor deze verdwijnt. Hiervoor gebruiken we de Zapper. Coaguleren voor aandoeningen zoals een spider naevi, bloedblaren of kleine vaatafwijkingen, wordt gebruik gemaakt van een heel dun naaldje welke heel oppervlakkig in de huid wordt gebracht.

Anti Aging tips

De volgende tips helpen u bij het zoveel mogelijk uitstellen van het huidverouderingsproces door aanpassingen in uw dagelijkse leefpatroon aan te brengen.

1. Drink veel water
2. Gebruik het liefst geen nicotine en alcohol
3. Hanteer een gezonde levensstijl
4. Verwijder uw make-up voor het slapen gaan
5. Bescherm uw gezicht en hals voldoende tegen zonlicht

Waarom kiezen voor een Anti Aging behandeling bij Huidtherapie Groene Hart?

  • Gratis intake gesprek
  • Afspraak binnen een week
  • Huidtherapeuten met meer dan tien jaar ervaring
  • Gebruik van hoogwaardige apparatuur
  • Geen wachtlijst en mogelijkheden in de avonduren

Ervaringen van anderen

Bent u benieuwd hoe anderen onze anti aging behandelingen ervaren? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews.

Ik ben heel prettig geholpen aan mijn moedervlekken. De plekjes werden heel secuur aangestipt en bijna alle plekjes zijn met één behandeling verdwenen. Ik kom graag nog eens terug.
4.5 out of 5 stars

H. Rost

Al jaren speelde het door mijn hoofd, en uiteindelijk heb ik de stap gewaagd om de paarse adertjes en rode vlekjes in mijn gezicht te laten laseren door Willemien. Het is even doorbijten, maar het resultaat mag er zijn: voor het eerst sinds tijden durf ik mij weer te vertonen zonder camouflerende make-up.
4.5 out of 5 stars

Mevr. J. v. E.

Ik ben onlangs begonnen met behandeling laserontharen. Mijn ervaring met Huidtherapie Groene Hart is zeer positief. Ik werd goed geïnformeerd over de behandeling en ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik ben blij dat ik voor Huidtherapie Groene Hart gekozen heb.
5 out of 5 stars

Lenie

Bent u ook tevreden over ons? Vertel het anderen! Laat hier uw review achter.

Vragen of interesse in een afspraak?

Heeft u een specifieke vraag? Twijfelt u bijvoorbeeld hoeveel tijd er nodig is voor uw anti aging behandeling? Of zijn de gewenste tijden niet beschikbaar? Neem dan contact met ons op.  Wij maken namelijk graag tijd voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek om u zo goed mogelijk te adviseren. U kunt dan ook ten alle tijden een eerlijk advies en behandelplan van ons verwachten.

Pedicure- en schoonheidsbehandelingen kunnen helaas niet online gepland worden. Wel kunt u ons bereiken op: info@huidtherapiegroenehart.nl of bel ons direct op: 0182 235 030 voor Gouda of 0348 342 130 voor Oudewater, we helpen u graag verder!