Dermacolor

Het Dermacolor Camouflage System is een compleet pakket producten die in de jaren 70 speciaal ontwikkeld zijn door het Duitse KRYOLAN om ernstige huidproblemen eenvoudig onzichtbaar te maken. Dankzij de sterk gepigmenteerde foundation is er maar een dun laagje nodig om een natuurlijk effect te krijgen.

Dermacolor is uitgebreid onder klinische omstandigheden getest en zelfs bij mensen met een extreem gevoelige huid zijn er geen reacties waargenomen.

Dermacolor is niet zo maar make-up, maar een merk dat wereldwijd het dagelijks leven van honderdduizenden heeft verbeterd.

Dermacolor passen we toe op verschillende huidaandoeningen om deze te camoufleren.  Lycogel en Oxygenetix kunnen hiervoor ook worden gebruikt van deze producten is de dekking iets lager als van Dermacolor. Afhankelijk van de klacht wordt er dus gekozen wat het meest geschikt is.

De dermacolor wordt gebruikt om vitiligo, littekens, wijnvlekken, pigmentvlekken te camoufleren.

Sommige klachten kunnen ook behandeld worden door middel van licht- en laser behandelingen.

palet met alle dermacolor kleuren

Behandelingen Dermacolor

Tijdens een behandeling met dermacolor worden uit het palet met 24 verschillende kleuren. De juiste kleur gemaakt. Meestal gebeurd dit door twee kleuren met elkaar te mengen.