Manicure

Door een manicure behandeling uit te laten voeren zien uw handen en nagels er weer netjes en verzorgd uit. Om het helemaal af te maken brengen we ook graag een mooie lak van O.P.I. voor u aan. Wilt u ook graag verzorgde handen en nagels? Maak dan direct een afspraak in een van onze praktijken!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij verschillende disciplines en technieken aan onder één dak. Zo zijn onze therapeuten niet alleen gespecialiseerd in manicure behandelingen. Ook op het gebied van huidtherapie en pedicure helpen wij u graag.

Dankzij de onderlinge samenwerking van onze specialisten zijn wij altijd in staat om met u mee te denken en doen wij er altijd alles aan om het optimale resultaat voor u te behalen. Zo zijn wij als partner van het hoog aangeschreven ZO’SKIN HEALTH in staat veel van uw klachten en irritaties te verlichten of zelfs geheel te verhelpen.

Kortom, vindt u de verzorging van uw handen en nagels erg belangrijk, wilt u het verouderingsproces uitstellen of heeft u behoefte aan ontspanning? Maak dan een afspraak voor een manicure behandeling in een van onze praktijken. We helpen u graag!

Wat maakt onze manicure behandelingen uniek?

 • Gratis intake gesprek
 • Afspraak binnen een week
 • Huidtherapeuten met meer dan tien jaar ervaring
 • Gebruik van hoogwaardige apparatuur
 • Geen wachtlijst en mogelijkheden in de avonduren

Manicure O.P.I.

Tijdens een manicure O.P.I. behandeling worden uw nagels altijd netjes in de gewenste vorm en lengte gevijld. De overtollige nagelriemen worden daarnaast voorzichtig verwijderd. Zodra dit is gedaan worden uw nagels gepolijst met een buffer zodat deze vetvrij zijn en de gelpolish beter blijft zitten. Tussendoor wast u uw handen, zo weten we zeker dat er geen vuil meer op uw nagels zit. De nagels worden tot slot in de gewenste kleur gelakt.

De nagellak die wij hier bij gebruiken zijn de OPI nagellakken. Deze nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heeft u geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken? Of wilt u zicht tijdens uw vakantie geen zorgen hoeven te maken over uw nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI.

Uw favoriete OPI kleur blijft tot wel 2 weken perfect glanzend zitten. De GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is tevens ook een ideaal product om op uw teennagels aan te brengen. U bent verzekerd van een mooi, verzorgd en longlasting eindresultaat.

De GelColors worden in een ultrasnelle manicure behandeling aangebracht door een van onze beauty professionals. Ze bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft uw favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. De GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor de aangebrachte kleur direct droog is. U kunt dan meteen alles weer doen zonder dat uw GelColor beschadigt! Verwijderen kunt u zelf of laat dit door een van onze beauty professionals doen.

Gezonde nagels zijn natuurlijk het allerbelangrijkste voor lang draagplezier van uw favoriete OPI tint. Als u de juiste vijl en nagellakremover gebruikt, bent u al goed op weg. Heeft u toch last van splijtnagels, of nagels die ombuigen of juist afbrokkelen? Dan heeft OPI een passende oplossing voor uw probleem!

Ervaringen van anderen

Bent u benieuwd hoe anderen onze manicure behandelingen ervaren? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews.

Ik ben heel prettig geholpen aan mijn moedervlekken. De plekjes werden heel secuur aangestipt en bijna alle plekjes zijn met één behandeling verdwenen. Ik kom graag nog eens terug.
4.5 out of 5 stars

H. Rost

Al jaren speelde het door mijn hoofd, en uiteindelijk heb ik de stap gewaagd om de paarse adertjes en rode vlekjes in mijn gezicht te laten laseren door Willemien. Het is even doorbijten, maar het resultaat mag er zijn: voor het eerst sinds tijden durf ik mij weer te vertonen zonder camouflerende make-up.
4.5 out of 5 stars

Mevr. J. v. E

Ik ben onlangs begonnen met behandeling laserontharen. Mijn ervaring met Huidtherapie Groene Hart is zeer positief. Ik werd goed geïnformeerd over de behandeling en ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik ben blij dat ik voor Huidtherapie Groene Hart gekozen heb.
5 out of 5 stars

Lenie

Bent u ook tevreden over onze behandelingen? Vertel het anderen! Laat hier uw review achter.

De kosten van onze manicure behandelingen

Bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren? Bekijk hieronder dan het overzicht van de manicure behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt.

 • PEDICURE BEHANDELINGEN
 • Mini manicure met Gel color van O.P.I. tijdelijke zomeractie
 • Manicure uitgebreid met Gel color van O.P.I
 • TARIEVEN
 • € 30,00
 • € 40,00

Heeft u vragen? Twijfelt u hoeveel tijd er nodig is voor uw manicure behandeling? Of zijn de gewenste tijden niet beschikbaar? Neem dan contact met ons op.  Wij maken namelijk graag tijd voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek om u zo goed mogelijk te adviseren. U kunt dan ook ten alle tijden een eerlijk advies en behandelplan van ons verwachten. U kunt ons het beste bereiken op: info@huidtherapiegroenehart.nl.of bel ons direct op: 0182 235 030 voor Gouda of 0348 342 130 voor Oudewater, we helpen u graag verder!