Onze praktijk in Gouda

Huidtherapie Groene Hart heeft in Gouda een praktijk voor huidtherapie en huidverbetering. Daarnaast is er ook een pedicure en schoonheidsspecialist werkzaam in deze praktijk. Kortom, bij onze praktijk in Gouda kunt u voor allerlei soorten huidproblemen terecht! Ook voor het verwijderen van pigment en beenvaatjes bent u bij ons aan het juiste adres!

Daarnaast maken wij voor iedereen graag tijd voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek om u zo goed mogelijk te adviseren. U kunt van ons dan ook ten alle tijden een eerlijk advies en behandelplan verwachten.

Wij zijn als praktijk ook aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie (NVH). Zo weet u zeker dat u op de beste kwaliteit kunt rekenen in onze praktijk!

Huidtherapie Groene Hart Praktijk Gouda

Middenmolenlaan 1

2807 DL Gouda

Tel. 0182 235 030

info@huidtherapiegroenehart.nl

WhatsApp 06 24 57 15 87

Openingstijden praktijk Gouda

Maandag 09.30 – 20.30

Dinsdag 12.00 – 17:00

Woensdag 09.30 – 19.00

Donderdag 09.00 – 21:00

Vrijdag 09.00 – 18.00

Zaterdag 08:30 – 16:30

*Openingstijden zijn een indicatie en kunnen afwijken. Wij werken met een geautomatiseerd telefoonsysteem, hierdoor kunt u tijdens behandeluren een bericht achterlaten en buiten openingstijden wordt u doorverwezen naar een voicemail. Indien een collega beschikbaar is krijgt u wel iemand aan de telefoon. Wij bellen u altijd binnen 1 of 2 werkdagen terug.

Waarom kiest u voor onze praktijk in Gouda?

  • Gratis intake gesprek
  • Huidtherapeuten met meer dan tien jaar ervaring
  • Gebruik van hoogwaardige apparatuur
  • Geen wachtlijst en mogelijkheden in de avonduren
  • Rolstoelvriendelijk
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Aangesloten bij de NVH en het KP register

Onze schoonheidsbehandelingen

In onze praktijk in Gouda kun u voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen bij onze schoonheidsspecialisten terecht. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan gezichtsbehandelingen, bindweefselmassages, peelings en het harsen, epileren of verven van uw wimpers en wenkbrauwen.

microneedling

PMU

Omdat onze specialisten onderling nauw samenwerken zijn wij in staat om met u mee te denken over uw behandeling. Op die manier doen wij er alles aan om het optimale resultaat voor u te behalen. Als partner van het hoog aangeschreven ZO’SKIN HEALTH kunnen wij veel van uw klachten en irritaties verlichten of zelfs geheel verhelpen!

Kortom, vindt u de persoonlijke verzorging van uw gezicht en huid belangrijk, heeft u behoefte aan ontspanning of heeft u moeite om uw huid zelf goed te verzorgen? Maak dan een afspraak voor een schoonheidsbehandeling in onze praktijk in Gouda. We helpen u graag!

Bent u benieuwd naar de tarieven van onze schoonheidsbehandelingen in Gouda? Bekijk op deze pagina dan de actuele prijzen.

Heeft u een specifieke vraag? Twijfelt u hoeveel tijd er nodig is voor uw behandeling? Of zijn de gewenste tijden niet beschikbaar in onze praktijk in Gouda? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Plan direct een afspraak in onze praktijk in Gouda

Bent u woonachtig in de omgeving van Gouda en heeft u interesse in onze huidtherapie of een van de schoonheidsbehandelingen? Maak dan direct een afspraak in onze praktijk in Gouda! Via de online planner kunt u eenvoudig een afspraak maken. U kunt ook een whatsapp bericht sturen.

*Pedicure- en schoonheidsbehandelingen kunnen helaas niet online gepland worden.

Komt u liever langs zonder een afspraak te maken? Bel dan altijd even van te voren en vraag of er iemand aanwezig is!

https://accesstocare.nl/kliniekgroenehart

Wat zeggen anderen over onze praktijk in Gouda?

Bent u benieuwd hoe anderen de huidtherapie en schoonheidsbehandelingen in onze praktijk in Gouda beoordelen? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews.

Ik ben heel prettig geholpen aan mijn moedervlekken. De plekjes werden heel secuur aangestipt en bijna alle plekjes zijn met één behandeling verdwenen. Ik kom graag nog eens terug.
4.5 out of 5 stars

H. Rost

Al jaren speelde het door mijn hoofd, en uiteindelijk heb ik de stap gewaagd om de paarse adertjes en rode vlekjes in mijn gezicht te laten laseren door Willemien. Het is even doorbijten, maar het resultaat mag er zijn: voor het eerst sinds tijden durf ik mij weer te vertonen zonder camouflerende make-up.
4.5 out of 5 stars

Mevr. J. v. E

Ik ben onlangs begonnen met behandeling laserontharen. Mijn ervaring met Huidtherapie Groene Hart is zeer positief. Ik werd goed geïnformeerd over de behandeling en ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik ben blij dat ik voor Huidtherapie Groene Hart gekozen heb.
5 out of 5 stars

Lenie

Bent u ook tevreden over onze praktijk in Gouda? Vertel het anderen! Laat hier uw review achter.

Ons team in Gouda

Ons team bestaat uit ervaren huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en pedicures.

Vragen? Neem direct contact op met onze praktijk in Gouda

Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze praktijk in Gouda is het beste te bereiken op info@huidtherapiegroenehart.nl of 0182 235 030.