Onze praktijk in Oudewater

Huidtherapie Groene Hart heeft in Oudewater een praktijk voor huidtherapie en huidverbetering. Daarnaast is er ook een (medisch/sport) pedicure en schoonheidsspecialist werkzaam in deze praktijk. Kortom, bij onze praktijk in Oudewater kunt u voor alle veelvoorkomende huidproblemen terecht! Ook wanneer u steelwratjes of acne wilt laten verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres!

Uiteraard nemen wij voor iedere patiënt uitgebreid de tijd. Zo bieden wij u onder andere een  kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt van ons dan ook ten alle tijden een eerlijk advies en persoonlijk behandelplan verwachten.

Wij zijn tevens aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie (NVH). Zo weet u zeker dat u op de beste kwaliteit kunt rekenen in onze praktijk in Oudewater!

Huidtherapie Groene Hart Praktijk Oudewater

Molenstraat 9

3421 CL Oudewater

Tel. 0348 342 130

info@huidtherapiegroenehart.nl

WhatsApp 06 24 57 15 87

Openingstijden praktijk Oudewater

Maandag 15.00 – 20.30 Pedicure

Dinsdag 09.00 – 20.30 Pedicure en Huidtherapie

Woensdag 09.00- 17.00 Pedicure

Donderdag 09.00 – 14.00 Pedicure

Vrijdag 09.00 – 14.00 Huidtherapie

Zaterdag 09.00 – 13.00 Huidtherapie

*Openingstijden zijn een indicatie en kunnen afwijken

Waarom kiest u voor onze praktijk in Oudewater?

  • Gratis intake gesprek
  • Afspraak binnen een week
  • Huidtherapeuten met meer dan tien jaar ervaring
  • Gebruik van hoogwaardige apparatuur
  • Geen wachtlijst en mogelijkheden in de avonduren
  • Rolstoelvriendelijk
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Aangesloten bij de NVH en het KP register

De schoonheidsbehandelingen

U kunt in onze praktijk in Oudewater terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen en huidtherapie behandelingen. Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar! Bijvoorbeeld in het geval van een gezichtsbehandeling, bindweefselmassage of een peeling. Ook voor het harsen, epileren of verven van uw wimpers en wenkbrauwen kunt u bij ons terecht!

microneedling

PMU

Aangezien onze specialisten onderling samenwerken zijn wij vrijwel altijd in staat om met u mee te denken over uw behandeling. Op die manier doen wij er alles aan om het optimale resultaat voor u te behalen. Als partner van het hoog aangeschreven ZO’SKIN HEALTH kunnen wij veel van uw klachten en irritaties verlichten of zelfs geheel verhelpen!

Kortom, vindt u de persoonlijke verzorging van uw gezicht en huid belangrijk, heeft u behoefte aan ontspanning of is het voor u moeilijk om uw huid zelf goed te verzorgen? Maak dan een afspraak voor een schoonheidsbehandeling in onze praktijk in Oudewater. We helpen u graag!

Bent u benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen in Oudewater? Bekijk op deze pagina dan de actuele prijzen.

Heeft u een specifieke vraag? Twijfelt u bijvoorbeeld hoeveel tijd er nodig is voor uw behandeling? Of zijn de gewenste tijden niet beschikbaar in onze praktijk in Oudewater? Neem dan even contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag samen met u!

Maak een afspraak in onze praktijk in Oudewater

Woont u in de omgeving van Oudewater en heeft u interesse in onze huidtherapie of een van de schoonheidsbehandelingen? Maak dan direct een afspraak in onze praktijk in Oudewater!

*Een laserbehandeling in Oudewater is niet mogelijk. Deze behandelingen voeren wij alleen uit in Gouda.

Vanwege de coronamaatregelen kunt u alleen op afspraak langskomen in de praktijk. U kunt hiervoor een afspraak maken online of even bellen!

De mening van anderen over onze praktijk in Oudewater

Vraagt u zich af hoe anderen de huidtherapie en schoonheidsbehandelingen in onze praktijk in Oudewater ervaren en beoordelen? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews.

Ik ben heel prettig geholpen aan mijn moedervlekken. De plekjes werden heel secuur aangestipt en bijna alle plekjes zijn met één behandeling verdwenen. Ik kom graag nog eens terug.
4.5 out of 5 stars

H. Rost

Al jaren speelde het door mijn hoofd, en uiteindelijk heb ik de stap gewaagd om de paarse adertjes en rode vlekjes in mijn gezicht te laten laseren door Willemien. Het is even doorbijten, maar het resultaat mag er zijn: voor het eerst sinds tijden durf ik mij weer te vertonen zonder camouflerende make-up.
4.5 out of 5 stars

Mevr. J. v. E

Ik ben onlangs begonnen met behandeling laserontharen. Mijn ervaring met Huidtherapie Groene Hart is zeer positief. Ik werd goed geïnformeerd over de behandeling en ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik ben blij dat ik voor Huidtherapie Groene Hart gekozen heb.
5 out of 5 stars

Lenie

Bent u ook tevreden over onze praktijk in Oudewater? Vertel het anderen! Laat hier uw review achter.

Ons team in Oudewater

Ons team bestaat uit ervaren huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en (medische/sport) pedicures.

Huidtherapeuten onderscheiden zich van een schoonheidsspecialist door de hogere opleiding die gevolgd wordt. Hierdoor beschikt een huidtherapeut over meer kennis van de huid. Onze ervaren huidtherapeuten behandelen in Oudewater mensen met een zieke of (ernstig) beschadigde huid. Ook behandelen zij meer medische klachten zoals oedeem en wonden.

Vragen? Neem contact op met onze praktijk in Oudewater

Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze praktijk in Oudewater is het beste te bereiken op info@huidtherapiegroenehart.nl of 0348 342 130, we helpen u graag verder!